Digital markedskoordinator - stillingen er besatt

Digital markedskoordinator / Digital Marketing Coordinator 

Lyst på en jobb innen digital markedsføring for et Trondheims-selskap, med mulighet for internasjonal erfaring? 

Erling Haug AS er ledende innenfor produktsalg av løft, fortøyning og skipsutstyr. I tillegg har vi et bredt servicetilbud innenfor sakkyndig virksomhet, NDT og maritim service. Vi tilhører konsernet Axload, som er en del av den svenske Axel Johnson gruppen. 

Vi søker en medarbeider som skal produsere innhold til og drive vår digitale markedsføring: hjemmeside og sosiale media, SEO, google analytics og adwords, annonseutforming mm. I tillegg vil 50 % av stillingen innebærer ansvar for Axload sitt produktinformasjonssystem (PIM) WebBase.  Det innebærer kontakt med ca 20 selskaper i hele Europa, og en god del reiseaktivitet til Stockholm må påregnes. God strategisk forståelse kreves for å kunne knytte dine daglige aktiviteter mot langsiktige mål. 

Stillingen innebærer nært samarbeid med ledergruppen, og ved arbeid for Axload vil du jobbe tett med Marketing Manager i konsernet. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være

  • I samarbeid med ledelsen, bygge omdømme og digitale tilstedeværelse i tråd med selskapets markedsstrategi og digitale strategi 

  • Optimalisere, planlegge, skrive og publisere innhold i våre digitale kanaler, i samarbeid med ledergruppen og eksterne partnere 

  • Designe/utforme markedsføringsmateriell 

  • Vedlikehold av produktdata i WebBase for selskapene i Axload 

  • Support til brukere av WebBase og digitale markedsføringskanaler 

  • Bistå ved produksjon av kataloger/brosjyrer og annet markedsmateriell 

 

Den rette kandidaten har kompetanse og høgskoleutdanning innen markedsføring, og erfaring fra innholdsproduksjon og aktiv bruk av sosiale medier. Du må kunne forstå viktigheten av optimaliserte nettsider, og ha erfaring fra bruken av google analytics og adwords. Stillingen fordrer kreativitet, en strukturert tilnærming og erfaring med ulike teknologiske løsninger. Kjennskap til Indesign eller tilsvarende verktøy vil være en stor fordel. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både i norsk og engelsk er en forutsetning. 

Vi kan tilby en spennende stilling i et solid selskap med lokal forankring, men som også jobber mot et internasjonalt miljø. Ambisjonen til våre eiere er å øke konsernets digitale forretningsmuligheter. 

Du vil jobbe i et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger, og få en variert og spennende arbeidshverdag. I tillegg til konkurransedyktige betingelser kan vi tilby gode pensjons- og forsikringsordninger. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kristine Brobakke på tlf. 91 59 03 94, eller Erik Lissola, Marketing Manager Axload på tlf. +46 73 274 58 81.  

CV og søknad sendes firmapost@haug.no innen 6. februar 2017.