Certex divisjonen

Erling Haug AS tilhører den internasjonle Certex Gruppen representert i 12 land. Du kan finne en oversikt over våre søsterselskap ved å trykke på linken øverst på siden Certex Group.

Vi er lokalisert over hele Europa

Certex tilbyr produkter og tjenester over hele Europa og er aktive i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, Estland, Latvia, Litauen, Russland, Belgia og Nederland. I hvert land eksisterer det et lokal nettverk av servicesenter and servicebusser med tilgang til en store menge av kompetanse og erfaring som kommer våre kunder til gode.

Vi er en del av en større gruppe

Erling Haug AS er en del av Axinter.

"Hver dag - over hele verden - blir Axinter`s produkter utplassert i havner og flyplasser, på skip og på veien, på plattformer og i ulike industrielle instanser for å sikre et trygt og effektivt arbeidsmiljø"

Axinter er igjen en del av Axel Johnson International.

"Axel Johnson Internationals historie går tilbake over to århundrer. Dagens markedsføring - og distribusjonsvirksomhet har sine røtter helt tilbake fra etableringen av Axel Johnson & Co i 1873. Gjennom årene har nye driftsområder blitt lagt til, mens andre har blitt avviklet, som et naturlig steg i en stadig utviklende verden. Verden endrer seg i en hyppigere takt, og det samme gjelder for Axel Johnson International.Våre viktigste markeder befinner seg i Norden og i Europa, våre hovedprodukter tilhører noen av verdens sterkeste varemerker, vi har en ledende posisjon i de fleste segment og nisjer som vi opererer i. Kort sagt, vi har forvandlet en løs og geografisk spredt gruppe av virksomheter til en strømlinjeformet og fokusert  gruppe av kjernebedrifter."

Axel Johnson International er videre en del av familieselskapet Axel Johnson AB sammen med Axstores, Martin&Servera (70%), Novax and de deleide børsnoterte selskapene Axfood and Mekonomen. Axel Johnson AB er eid av Antonia Ax:son Johnson og hennes familie. De hel -og deleide selskapene i Axel Johnson gruppen har samlet en omsetning på ca. 71 milliader svenske kroner og ca 22 000 ansatte (2013)

Vi er der du er!

For oss i Erling Haug er det viktig å være tilstede nær våre kunder. Våre lokale kontorer er spesialiser på det lokale markedet, og produktene på den lokale butikken samt spesielle kunnskaper i hver region, tilpasset for å imøtekomme de spesifikke behov som hvert lokale marked har. Vår LiftingKnowHow, våre produkter og tjenester er her for deg, enten du er i Hammerfest eller Kristiansund.