Vår virksomhet


ErlingHaug.jpg
– En sikker forbindelse siden 1936

Erling Haug AS er en ledende leverandør av ståltau, løfteprodukter, fortøyning og skipsutstyr, basert på egenproduksjon og høykvalitets leverandører. I tillegg har vi et bredt servicetilbud som omfatter sakkyndig kontroll og reparasjoner innenfor kran og løfteteknikk, teknisk service, NDT og maritim service. Vi tilbyr lokal tilstedeværelse og en høy servicegrad fra våre avdelinger i Trondheim, Kristiansund, Harstad, Hammerfest, Florø og Sandnessjøen.

Erling Haug AS har alltid vært opptatt av å levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Alle våre avdelinger har et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til kravene i ISO 9001:2015. Vi er sertifisert som sakkyndig virksomhet innenfor en rekke områder. Våre verkstedenheter og servicebiler er godt utrustet med nødvendig utstyr for å påta seg produksjon, service og vedlikehold av ståltau,  løfteredskaper og fortøyningssystemer til både havbruk, offshore- og onshoremarkedet. I tillegg har vi en utstrakt servicevirksomhet knyttet opp imot NDT og maritimt redningsmateriell som redningsflåter, redningsdrakter, vester og brannutstyr.

Erling Haug’s målsetting er å være en god, fleksibel og profesjonell samarbeidspartner, med aktiv deltakelse i bransjens utvikling.

En del av Certex Gruppen

Vi er i dag en del av Certex divisjonen innen Axinter, som eies av det svenske Axel Johnson konsernet. Certex er ledende i Europa innenfor produksjon av ståltau og løftekomponenter,med egen distribusjonskjede som er aktiv i mer enn 12 land og med ca. 40 utsalgssteder.