Teknisk støtte

Vi vet at kunnskap er alt når det kommer til korrekte løft. 9 av 10 løfteoperasjoner er gjort etter boka, men hvem vil være den som kommer for nærme den tiende lasten? Antall ulykker må minskes. For oss er det ingenting som er viktigere, menneskers liv avhenger av det.

Spørsmål om løft

Vi svarer på eventuelle løfterelaterte spørsmål du måtte ha. Vår support omhandler alt fra sertifikater og manualer, til råd om de mest komplekse løft.
Kontakt oss 

Instruksjoner om bruk

Manualer og sikkerhetsinstruksjoner kan du finne under våre produktsider i vår webkatalog.


Vi leverer komplette løsninger

Ikke alle våre kunder kjøper løfteutstyr for det er deres største hobby eller interesse, - de kjøper utstyr for å flytte noe fra A til B. Vi leverer komplette løsninger til våre kunder så de kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Vi har den nødvendige kunnskapen, de rette produktene og kan tilby service for å gjøre hvert løft så enkel og trygg som mulig.

I tillegg til vårt brede utvalg av produkter tilbyr vi skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde. Våre medarbeidere har mange års av erfaring med ulike typer av løft, og kan tilby deg som kunde den beste sammensetningen av produkter og tjenester som behøves for å utføre ditt løft. Det er dette vi kaller The Lifting KnowHow.


 

fallskydd_system.jpg